Categorieën
Nieuws

Groot digibord op volle Valentijnsdag 2023

Een stralende ochtend was het deze keer ook zeker weer. Wederom een volle agenda, al waren we niet op volle sterkte, qua technici en vrijwilligers, door omstandigheden.

Het Digibord van een lagere school uit Bakel

Met enige trots melden we dan ook dat we ook grote apparaten willen repareren, zoals te zien is op deze foto, namelijk een Digibord. Dit is meer dan alleen een TV, want ook de leerkrachten en leerlingen kunnen hier direct aantekeningen op maken, ter vervanging van het schoolkrijt.

Een CD speler komt regelmatig aan bod, zo ook vandaag. Vaak problemen met het openen van de lade, maar ook komt vaak voor dat plastic onderdelen ‘korrelig’ of ‘kort’ worden door de tijd. Naast deze CD-speler kwamen er ook een cassettedeck, een radio, een lady-shave, een elektrische pluizenvanger, een naaimachine, een steelstofzuiger, een BluRay-speler, een printer, een föhn en een koffiemachine op herhaling. Verder hadden we ook nog twee klokken gerepareerd.

De koffie was wederom perfect verzorgd en volgende week houden we een week rust in verband met de Carnaval. Het was weer een druk bezochte RepairCafe ochtend.